About

Selamat Datang ke Kedai Online Kami. Disini anda akan disediakan dengan pelbagai koleksi tudung dan blaus yang menarik serta pakaian wanita yang terkini dan bermutu tinggi. Insya Allah, kami cuba memberikan yang terbaik untuk nilai wang anda. Bagi memudahkan anda membuat pembelian secara online juga - sila kunjungi juga www.isycollection.com

Membuat Pesanan...

Sila gunakan order form yg disediakan di bahagian bawah blog ini. Semakan akan dilakukan sebaik tempahan diterima untuk memastikan stok diminta masih available. Anda akan dihubungi untuk confirmation tempahan yang dilakukan. Penghantaran akan dibuat sebaik sahaja pembayaran penuh dilakukan. Tracking number juga akan diberikan untuk rujukan anda. Terima kasih atas kunjungan...
Sila Nikmati Koleksi Hebat Dari Kami....

Syarat2 Penempahan

CARA MEMBUAT TEMPAHAN


1. Cash term only. kalau nak self pickup, bayaran penuh perlu dijelaskan terlebih dahulu.  Sila pastikan bayaran dibuat setelah menerima pengesahan daripada pihak kami.

2. Booking tidak dibenarkan - First come first serve. Limited size , kaler dan design..

3. Masa untuk menyelesaikan pembayaran di beri adalah 1-3 HARI SAHAJA. Jika tiada bayaran diterima selepas 3 hari dari tarikh order anda disahkan, adalah menjadi hak kami untuk menjual kepada pihak lain yang berminat. Pembatalan item / penukaran kod item adalah tidak dibenarkan selepas pengesahan dan pembayaran dilakukan kecuali barang yang didapati rosak. Sila kembalikan kepada kami dalam keadaan baik dan kos penghantaran semula adalah tanggungjawab pembeli.

4. Pastikan kod item dan size yang ditempah adalah betul. Sebarang permintaan pertukaran kerana kesilapan dalam memberi kod dan size tidak akan diterima.

5. Bayaran dibuat melalui Maybank @ CIMB @ Bank Islam. Sila nyatakan akaun pilihan anda. No Akaun akan diberi setelah invois disahkan.  Maklumkan segera selepas pembayaran dilakukan.

6. Sertakan bukti bayaran melalui email (sertakan screenshot payment) @ sms dengan segera selepas membuat bayaran.

7. Anda akan dimaklumkan sebaik sahaja penghantaran dilakukan dan kos pos adalah mengikut kadar pos semasa (mengikut rate pada laman web www.pos.com.my)

**Sila ambil maklum...item yang bertanda xyz bermaksud item telah SOLD OUT.

Untuk Tempahan - Sila Isi Order Form di bawah :

Name:
Email Address:
Contact No :
Postal Address :
Item(s) Detailss / Size / Qty :
Mode Of Payment : Maybank2U (No Akaun akan diemail)
CIMB (12370001870108 - Isn Teguh Ent)
Bank Islam (No akaun akan diemail)